طريقه جميله اوى وطعمها جنان لعمل شوربة الحمص والبطاطس
لكل زوارنا الكرام من خلال موقعنا نجوم مصريه النهارده جيبالكم طريقه جميله وسهله جدا لعمل شوربة الحمص والبطاطس وتعتبر هذه الاكله من الانواع المفضله جدا وخاصه فى الشتاء واليكم اجمل واسرع طريقة لعمل شوربة الحمص والبطاطس يارب تنال اعجابكم ورضاكم
المقادير
1 كوب بطاطس مكعبات
1 كوب حمص منقوع
4 مكعب مرقة البقر
كوب بقدونس مفروم
كوب عصير ليمون
كوب بصل مبشور
3 ملعقة صغيره زيت زيتون
ملعقة صغيره فلفل أسود
1 ملعقة كبيرة معجون الطماطم
1 ملعقة صغيره ملح
ملعقة صغيره زعفران
طريقة التحضير
- ضعي كل من الحمص و البقدونس و البصل و الزعفران و الملح و الفلفل و مرق اللحم قي قدر على النار ، و دعيهم يغلوا على نار هادئة مدة ساعة
- اضيفي معجون الطماطم في الحلة و اتركيهم على النار
- اضيفي البطاطا عليهم و اتركيهم نصف ساعة اخرى على النار
- اضيفي زيت الزيتون و الملح و عصير الليمون و الملح
0 التعليقات:
إرسال تعليق